Het eten blijft minder lang vers als de pakken open zijn. Een oplossing hiervoor zijn voorraadbussen. Doordat de voorraadbussen vacuüm zuigen, blijft het eten langer vers. 

Maar als je maar één hand kan gebruiken dan zijn de meeste voorraadbussen niet handig. Je hebt vaak twee handen nodig om een voorraadbus te kunnen openen. VITILITY heeft hiervoor de One Hand Box set. De set bestaat uit 3 voorraadbussen met verschillende inhoud. Het fijne van de voorraadbussen is dus dat je hem met één hand kan openen. Op de deksel in het midden zitten een cirkel. Als je op deze cirkel drukt gaat hij open. Door weer op de cirkel te drukkengaat de voorraadbus ook weer dicht. Dus de voorraadbussen zijn eenvoudig te openen en te sluiten door boven op de deksel te drukken. Deze voorraadbussen zijn ook uitermate geschikt voor mensen die weinig kracht in de handen of vingers hebben.

Wil je meer weten over de One hand Box set klik op de plaatjes in de tekst. Voor meer informatie over het uitgebreide assortiment van VITILITY, ga je naar www.vitility.com.