Als je moeite hebt met de fijne motoriek of minder kracht in de handen hebt, is het heel lastig om zelfstandig te eten. Het is lastig om het bestek vast te houden en het eten op het bestek te krijgen. Maar ook om het bestek van je bord naar je mond te krijgen. VITILITY heeft hiervoor een speciale 4 delige dinerset.

De set bestaat uit een bord met een verhoogde rand en een lepel, vork en mes met een verdikt handvat. Het fijnevan het bestek is dat het een verdikt handvat heeft en daardoor comfortabel in de hand ligt. Het handvat is gemaakt van antislip materiaal waardoor het bestek niet uit de hand kan glijden. De vork en lepel zijn ook buigbaar. Je kan de vork en lepel in de gewenste stand buigen. Je kan ze naar rechts of naar links buigen, waardoor het bestek geschikt is voor zowel rechts als linkshandige. Doordat het bestek buigbaar is, kan je het bestek makkelijker naar je mond brengen zonder je pols te hoeven buigen. Hierdoor wordt het makkelijker om zelfstandig te eten.

De verhoogde rand van het bord loopt van binnen schuin af. Je kan hierdoor het eten makkelijker op je bestek schuiven. De rand zorgt ervoor dat je eten niet van het bord afschuift. Het bord in combinatie met het bestek zorgt ervoor dat je meer ontspannen kunt eten en dat het makkelijker wordt om zelfstandig te eten. Dankzij het 4 delige dinerset van VITILITY kan je meer genieten van het eten. 

Voor meer informatie over de producten klik op de plaatjes in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.