Het is heel lastig als je niet zelfstandig kunt drinken of een rietje vast kunt houden. Het is niet leuk om telkens weer geholpen te moeten worden om te drinken. Als je het niet prettig vindt om uit een speciale beker te drinken, dan heeft VITILITY een oplossing zodat je uit een normaal glas kunt drinken met een rietje.

VITILITY heeft een rietjeshouder. De rietjeshouder bevestig je op de rand van het glas en het rietje plaats je in de rietjeshouder. Op deze manier blijft het rietje op zijn plaats en kan je eenvoudiger zelfstandig drinken. De rietjeshouder is compact en makkelijk mee te nemen. Hierdoor kan je overal waar je bent zelfstandig uit een normaal glas drinken. De rietjes zijn echter niet in begrepen. De rietjeshouders worden per 5 stuks geleverd. 

Voor meer informatie over de rietjeshouder klik op het plaatje in de tekst. Mocht je met meer dagelijkse handelingen moeite hebben om die zelfstandig uit te voeren, ga dan naar onze website www.vitility.com. VITILITY heeft een breed assortiment van handige producten die je kunnen helpen bepaalde handelingen in en rondom het huis zelf uit te voeren.