Als je lichamelijke ongemakken hebt dan wordt het steeds moeilijker om bepaalde handelingen zelfstandig uit te voeren. Het kan je onzeker en angstig maken. Je bent altijd zeer zelfstandig geweest. Je hebt altijd andere geholpen, maar nu heb jezelf hulp nodig. Je hebt moeite deze situatie te accepteren. Je neemt geen initiatief meer om teleurstellingen te voorkomen. 

Je hebt er altijd van genoten om voor anderen heerlijke maaltijden te bereiden. Het gaf je een goed gevoel hoe je anderen zag opleven na een heerlijke maaltijd die jij bereid had. Nu heb je al moeite om een boterham voor je zelf te smeren. Het zelfstandig eten wordt ook steeds moeilijker en mensen moeten je helpen bij het eten en drinken. Je weet dat je er niks aan kunt doen en je bent ook heel dankbaar voor degene die je helpen. Je wilt graag zelfstandig zijn. Je wilt graag weer meer vertrouwen hebben in de dingen die je doet, zodat je weer zin krijgt om iets te ondernemen.

We leven in een maatschappij waarin mensen steeds langer thuis moeten blijven wonen en mensen krijgen niet altijd de zorg die ze zouden moeten krijgen. Gelukkig zijn er veel verpleegkundige die er alles aan doen om mensen goede zorg te bieden, om mensen een fijn gevoel te geven. Om er te zijn wanneer ze het nodig hebben. 

VITILITY wil graag mensen met lichamelijke ongemakken helpen, door producten te leveren die mensen meer zelfstandigheid geven. Als mensen meer zelfstandigheid hebben, krijgen ze meer zelfvertrouwen. Door het zelfvertrouwen krijgen ze meer eigen waarde en weer zin om dingen te ondernemen. Meer zelfstandigheid, is minder zorg en meer kwaliteit van leven.

VITILITY heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen. Daarbij is er ook gekeken welke handelingen mensen op een dag uitvoeren waarbij ze hulp nodig zouden hebben. Hierdoor heeft VITILITY een breed assortiment van handige producten, onderverdeeld in de volgende categorie├źn:

Bed & Bad                              Voor een frisse start van de dag

Keuken & Eetkamer               Genieten van eten & drinken.

Huishouden & Wonen           Thuis van alle gemakken voorzien

Kantoor & Vrije tijd                Ga door met het goede werk.

Mobiliteit                               Om daarheen te gaan waar u maar wilt.

Gezondheid & Fitness            Voel u fit en gezond.

Ga voor het volledige assortiment naar www.vitility.com.