Dagelijks maken we veel gebruik van onze handen. Maar als je door een aandoening minder kracht in de handen, vingers of polsen hebt dan is het heel lastig om bepaalde dagelijkse handelingen uit te voeren. Er zijn tegenwoordig veel handige producten die je kunnen helpen om een handeling zelfstandig uit te voeren. Je zou er echter ook voor kunnen kiezen om je handen, vingers en polsen te trainen. Hierdoor krijg je meer kracht in je handen, vingers en polsen en kan je dagelijkse handelingen eenvoudiger uitvoeren.

Een manier om je handen, vingers en polsen te trainen is door de VITILITY Handtherapie putty te gebruiken. De putty is een soort stevige elastische klei. Door verschillende oefeningen met de putty te doen, kan je, je handen, vingers en polsen trainen. Je kan bijvoorbeeld in de putty knijpen of uit elkaar trekken. Je kan de putty tussen je handen rollen totdat het een mooie ronde bal is. De putty is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Elke kleur heeft een andere weerstand. De putty gaat van heel soepel naar heel stug. Je kan dus kijken welke putty het beste bij je past en zo kan je elke keer een stapje verder gaan om je handen, vingers en polsen sterker te maken.

Wil je meer informatie over de putty klik op de plaatjes in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.