Verwen je zelf met het VITILITY Spa systeem. Dit systeem heeft 15 onderdelen en je kan hiermee je gehele lichaam verzorgen. Doordat de houder verlengd is kan je op plekken komen waar je normaal niet bij komt. Zo kan je met minder inspanning en met meer comfort je lichaam verzorgen. Dit Spa systeem is uitermate geschikt voor ouderen of voor mensen die moeilijk kunnen draaien of bukken, waardoor het voor hun lastig wordt om hun lichaam te verzorgen.

De VITILITY Spa system heeft onder andere twee verschillende sponzen om je lichaam in te zepen. Tevens heeft het schuursteen om het eelt onder je voeten te kunnen verwijderen. Verder heeft het VITILITY spa system verschillende witte sponsjes om je in te kunnen smeren met bodylotion. Dankzij het VITILITY Spa systeem kan je met minder inspanning en met meer comfort zelfstandig je gehele lichaam verzorgen.

Wil je meer weten over de producten klik op de plaatjes in de tekst. VITILITY heeft meerdere producten die je kunnen helpen bij het verzorgen van je lichaam. Zo is er de VITILITY nagelvijl op zuignap en de VITILITY nagelborstel op zuignap. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com