Als je minder mobiel bent kan het een hele uitdaging zijn om in bad te gaan. Je kan uitglijden of je evenwicht verliezen. Je kan ongelukkig ten val komen met allen gevolgen van dien. Als je minder mobiel bent dan is zelfs in bad zitten lastig. VITILITY heeft verschillende oplossingen die je kunnen helpen veiliger in bad te gaan. 

Het kan lastig zijn om je been op te tillen en over de badrand heen te stappen. Speciaal hiervoor heeft VITILITY een opstapje. Dankzij het opstapje kan je makkelijker over de badrand stappen. Voor meer houvast tijdens het in bad zetten kan je een badbeugel gebruiken. De badbeugel bevestig je op de badrand. Dankzij de beugel heb je meer grip en kan jemakkelijker en veiliger in bad stappen. 

De badbodem is echter glad en je wilt niet wegglijden als je in bad stapt. VITILITY heeft hiervoor een antislip bad mat. De antislipmat heeft aan de onderzijde zuignappen, waardoor je hem makkelijk kan bevestigen in het bad. Dankzij de antislip bovenzijde heb je meer grip als je in bad stapt. De badmat is ook ideaal voor het zitten in bad zodat je niet weg glijdt. 

Mocht het niet mogelijk zijn om in bad te gaan zitten, dan zijn er verschillende badzitjes en badplanken. Dankzij de badzitjes en badplanken kan je hoog zitten in bad en met meer comfort jezelf wassen.

VITILITY heeft verschillende badzitjes. Één van die badzitjes is het badzitje Kingfisher. Het badzitje Kingfisher is er in 4 verschillende hoogtes: 15, 20, 25, 30 cm. Het badzitje heeft 4 zuignappen waarmee je het badzitje eenvoudig kan bevestigen in bad. Welke hoogte je nodig hebt, hangt af van hoe diep je bad is of wat jij het meest comfortabel vindt.

VITILITY heeft ook verschillende badplanken. Een hele fijne badplank is de badplank Surefoot met greep. Je plaatst de badplank op de badrand. Onder de badplank zitten twee zuignappen, die je bevestigt tegen de binnenwand van het bad. Hierdoor kan de badplank niet weg schuiven. De greep op de badplank kan je vastpakken bij het in en uit bad stappen of om je vast te kunnen houden tijdens het wassen.

Zoals je kunt zien zijn er veel oplossingen om veiliger en zelfstandig in bad te kunnen gaan. Voor meer info over de producten klik op de plaatjes in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.