Dankzij de gebogen bad borstel van VITILITY kan je makkelijker je rug wassen. Door een lichamelijke beperking kan het lastig zijn om te draaien of te strekken. Hierdoor wordt het heel moeilijk om bijvoorbeeld je rug te wassen. 

Doordat de bad borstel van VITILITY gebogen is, hoef je niet onnodig te draaien of te strekken. Je kan daardoor eenvoudiger en met meer comfort je rug wassen. Doordat de borstel gebogen is kan je niet alleen je rug wassen, maar alle plekjes op je lichaam waar je moeilijk bij kunt komen.

Wil je meer weten of de gebogen bad borstel van VITILIY klik op het plaatje in de tekst. VITILIY heeft een breed assortiment van handige bad en douche producten. De handige producten van VITILITY, zorgen voor meer comfort en veiligheid in de badkamer. Ga voor het uitgebreide assortiment van VITILITY naar www.vitility.com.

VITILITY geeft de mensen graag meer zelfstandigheid, comfort en zekerheid. Als mensen meer zelfstandig kunnen zijn en meer comfort en zekerheid hebben, dan hebben ze meer kwaliteit van leven.