Als je moeilijk ter been bent, is het moeilijk om naar buiten te gaan. Je kunt bang zijn dat je onderweg te moe wordt of te veel pijn krijgt en daardoor niet meer terug kan of je bent bang dat je valt en dat je misschien iets breekt. Het is logisch als je de keuze maakt om niet meer naar buiten te gaan. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende loophulpmiddelen die je kunnen helpen om met meer vertrouwen naar buiten te kunnen gaan. Één van die hulpmiddelen is de Vitility Rollator. De rollator is zo ontworpen dat je kunt genieten van elk uitstapje dat je maakt.

De rollator heeft de volgende eigenschappen.

  • Grote wielen voor en kleine achter voor meer comfort en zekerheid bij het lopen en je kunt makkelijker een stoep op en af.
  • De rollator heeft een zitting en een rugleuning zodat je uit kunt rusten als het nodig is.
  • Voor aan de rollator hangt een ruime tas, waar je, je boodschappen in kan doen of andere spulletjes die je graag mee neemt als je op pad gaat.
  • De rollator heeft zelfs een wandelstokhouder, zodat je, je wandelstok mee kunt nemen. Stel dat je bij iemand op bezoek gaat, dan vind je het misschien prettiger om in huis met een wandelstok te lopen.
  • De rollator is in hoogte verstelbaar, voor meer comfort voor iedereen.
  • De rollator heeft zelfs een opberg tas, om de rollator in mee te nemen. De rollator is zo compact in elkaar te vouwen, dat je hem mee kan nemen in een tas. Deze tas is zo compact dat je die zelfs als handbagage mee kan nemen in het vliegtuig. De rollator weegt maar 8,35 kg en is dus ook toegestaan als handbagage. Dus mocht je, je uitstapje willen maken dan is dat geen probleem met de Vitility Rollator

Laat je niet beperken door lichamelijke ongemakken. Vitility heeft verschillende loophulpmiddelen die ervoor zorgen dat je goed voorbereid op pad kunt gaan en dat je kunt genieten van de omgang met anderen of gewoon van het lekkere weer en de mooie natuur.

Ga voor ons volledige assortiment loophulpmiddelen naar www.vitility.com