Je wilt graag verzorgd voor de dag komen. Je vond het altijd heel fijn om tijd voor jezelf te hebben en om jezelf te verzorgen. Maar door lichamelijke ongemakken wordt het steeds lastiger om jezelf te verzorgen. Anderen moetenje daarbij helpen en je mist die momenten dat je hetnog zelf kon. VITILITY heeft een praktische verzorging set, bestaande uit een borstel, kam, washulp en lotion aanbrenghulp.

De borstel, kam, washulp en lotion aanbrenghulp hebben een lange gebogen handgreep. Zo kan je door minimale bewegingen en minder inspanning op plekken komen waar je niet meer bij kunt. Zoals achter op je rug of achter op je hoofd.

Door de verlengde borstel en kam kan je makkelijker je haren kammen en borstelen. Het handvat is tevens antislip. Dus als het handvat nat wordt glijdt het niet weg. Doordat de borstel en kam verlengd zijn hoef je niet onnodig te strekken of te draaien om je haren te kunnen kammen of borstelen. Je kan zelfstandig en met meer comfort je haren kammen of borstelen.

Jezelf wassen kan ook lastig zijn als je moeilijk kan draaien en bukken. Door de verlengde washulp kan je makkelijker op moeilijk bereikbare plekken op het lichaam komen. De spons van de washulp kan je vervangen en de sponzen zijn ook los verkrijgbaar. 

Als zelfstandig wassen moeilijk is dan is jezelf insmeren met bodylotion ook moeilijk. Daarom heet VITILITY de lotion aanbrenghulp. Je doet de lotion op de spons. De spons houdt de lotion op de aanbrenghulp, waardoor je het makkelijk uit kan smeren. De sponzen van de aanbrenghulp zijn ook vervangbaar en los te verkrijgen.

Wil je meer weten over de producten klik op de plaatjes in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment ga je naar www.vitility.com.