Het is VITILITY gelukt om een urinaal te ontwikkelen die comfortabeler en makkelijker in gebruik is. Voor zowel de gebruiker als de verzorger is de vernieuwde Urinaal fijn in gebruik.

Hey vernieuwde urinaal heet urinaal Spill-proof. De naam zegt het al deze urinaal lekt niet. Het unieke van deze urinaal is dat hij twee compartimenten heeft. Tijdens het gebruik loopt de urine in het voorste compartiment. Als men na gebruik het urinaal rechtop zet loopt de urine naar het tweede compartiment. Door de rand die de twee compartimenten scheidt kan de urine niet terug lopen. Na gebruik sluit je het urinaal Spill-proof af met een deksel. Het Spill proof urinaal kan men dus meerdere keren gebruiken voordat deze geledigd dient te worden.

Mocht je het urinaal leeg willen maken dan neem je hem makkelijk mee door het handvat aan de bovenzijde. Doordat de urine in het achterste compartiment blijft zal het urinaal niet gaan lekken als je hem draagt. Om hem leeg te maken haal je de dop eraf en giet je de urine leeg in het toilet. Spoel hem daarna door met water. Reinig het urinaal met water en zeep. 

Wil je meer weten over het urinaal Spill-proof? Klik op het plaatje. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.