Als je een blessure aan je onderbeen of voet hebt is het heel lastig om jezelf te verplaatsen. Het is ook vervelend om op krukken te moeten lopen. Het is zelfs vervelendom voor een langere periode in een rolstoel te moeten zitten. Voor degene die ondanks zijn blessure graag de vrijheid wil hebben om zich makkelijke te kunnen verplaatsen, heeft VITILITY de kniefiets.

De VITILITY kniefiets is een soort step. Maar in plaats van dat je er met je voet op staat leg je, je onderbeen erop. De kniefiets heeft een zachte voorgevormde kussen, waar je, je geblesseerde onderbeen comfortabel op kan leggen. Terwijl je geblesseerde onderbeen of voet ondersteund wordt kan je met je andere been een steppende beweging maken om jezelf te verplaatsen. De kniefiets heeft een verstelbaar stuur zodat je het stuur op de juiste hoogte kan afstellen. Voor op de kniefietszit een opbergtas waar je, je spullen in kan doen die je mee wilt nemen. De wielen hebben een grovere profiel waardoor je met de kniefiets ook over onverharde wegen kan gaan. 

Wil je meer weten over die kniefiets klik op de plaatjes in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.