Als je maar één hand kunt gebruiken is het heel lastig om zelfstandig te eten. Het is bijvoorbeeld lastig om het eten op je bestek te krijgen. Als je met één hand het eten op je bestek wilt schuiven is de kans groot dat je eten van je bord afduwt. De meesten borden zijn glad aan de onderkant, waardoor de kans ook groot is dat het bord weg schuift. 

VITILITY heeft de Henro-plate Special ovaal. Aan de ene kant is de Henro-plate Special laag en aan de andere kant heeft de Henro-plate Special een opstaande rand. Dankzij de opstaande rand kan je eenvoudig het eten op je bestek schuiven zonder dat het van de Henro-plate Special valt. Aan de onderkant van de Henro-plate Special zitten kleine rubberen dopjes waardoor het bord niet kan weg schuiven. Tevens heeft de Henro-plate Special een modern design. De Henro-plate Special is magnetronbestendig. Je kunt het eten dus op de Henro-plate Special verwarmen in de magnetron. Dit kan makkelijk zijn als het eten is afgekoeld. Je kunt de Henro-plate Special dan in de magnetron zetten en hoef je het eten niet eerst op een ander bordt te doen om te kunnen verwarmen. De Henro-plate Special is ook vaatwasmachinebestendig.

Wil je meer info over de Henro-plate Special klik op het plaatje in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.