We kunnen door verschillende redenen de controle over onze bewegingen verliezen. Hierdoor kan het weleens gebeuren dat je, je beker of glas omstoot. Nu zijn er verschillende bekers die voorkomen dat je niet morst als je hem omstoot. We kunnen ons goed voorstellen dat je het niet prettig vindt om te drinken uit een speciale beker of dat je, je beker overal mee naar toe moet nemen. Speciaal hiervoor heeft VITILITY de VITILITY CupCap.

De VITILITY CupCap is een flexibele deksel met een ge├»ntegreerd rietje. De VITILITY CupCap wordt geleverd in 2 maten: Klein heeft een diameter van 55 mm en is geschikt voor bekers en glazen met een diameter van 55 tot 75 mm. Groot heeft een diameter van 75 mm en is geschikt voor glazen en bekers met een diameter van 70 tot 100 mm. 

Je trekt de VITILITY CupCap over het glas of de beker heen, zodat de bovenkant bedekt is. Door de antislip werking van het materiaal schiet de VITILITY CupCap er niet af. De VITILITY CupCap sluit het glas en de beker goed af, zodat je niet knoeit als je het glas of de beker omgooit.

De VITILITY CupCap is ook ideaal voor kleine kinderen. Het voordeelvan de VITILITY CupCap is, dat het om gewone bekers en glazen past. Je hoeft daardoor niet speciale bekers te kopen. De VITILITY CupCap kan ook gebruikt worden in het uitgaansleven. Je kunt je glas afdekken met de VITILITY CupCap zodat men niks in je drankje kan doen. Ze zijn ook handig om je glazen of bekers af te dekken als je buiten zit, zodat er geen insecten in je glas of beker kunnen vliegen of kruipen.

Wil je meer informatie over de VITILITY CupCap klik op de plaatjes in de tekst. Voor meer informatie over het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.