Heel veel handelingen in het dagelijks leven zijn voor ons vanzelfsprekend. Maar als je maar één hand kunt gebruiken, realiseer je pas hoe vaak je ergens twee handen voor nodig hebt. 

Bijvoorbeeld bij het bereiden van een maaltijd. Je hebt een boterham op een snijplank liggen. Je houdt met de ene hand de boterham of de snijplank vast en met de andere smeer je of snijd je de boterham. Datzelfde geldt voor het snijden van groeten of fruit. VITILITY heeft een assortiment van snijplanken die ervoor zorgen dat men met één hand zelfstandig een maaltijd kan bereiden.

Voor het smeren van brood zijn er twee snijplanken. De VITILITY Snijplank Steady en de Antislip plank rood. De VITILITY Snijplank Steady heeft aan de voorzijde een rand die je over de rand van de tafel plaatst. Aan de andere zijde heeft de snijplank twee schuine hoeken. Bovenop de snijplank zitten doppen. Je legt de boterham tegen de doppen aan. Hierdoor kan je met één hand je brood smeren zonder dat het brood of de plank wegglijdt.

De Antislip snijplankrood heeft 3 opstaande randen. Aan de onderzijde heeft de snijplankeen antislipring, die de snijplank op zijn plaatst houdt. Door de 3 opstaande randen kan het brood niet wegglijden. Hierdoor kan je eenvoudig met één hand je brood smeren.

Voor het snijden van groente en fruit heeft VITILITY de Snijplank incombinatie met mes. Deze snijplank heeft 4 zuignappen, waarmee je de snijplank eenvoudig kan bevestigen op de tafel of op het aanrecht. Op de snijplank zit een koksmes die met de punt bevestigd is op de snijplank. Hierdoor hoef je het mes alleen naar boven en naar beneden te doen om te kunnen snijden. Op de snijplank zitten ook 3 pinnen. Op deze pinnen kan je bijvoorbeeld een appel zetten, zodat je de appel met één hand kan schillen.

Voor meer informatie over de producten klik op de plaatjes in de tekst. VITILITY heeft nog meer handige producten voor mensen die maar één hand kunnen gebruiken. Zoals een nagelborstel en nagelvijl op zuignap. Ga voor het uitgebreide assortiment van VITILITY naar www.vitility.com.