Je hebt je er helemaal op verheugt, wintersport met je vrienden. Heerlijk genieten van de sneeuw. Even lekker een weekje skiën. Elke afdaling geniet je van het gevoel dat skiën je geeft en dat je dat kunt delen met je vrienden.

Na de zoveelste afdaling sta je weer bovenaan de piste om aan de volgende afdaling te beginnen. Onderweg schat je een situatie verkeerd in, je valt ongelukkig. Daar lig je dan op de piste. Je wordt op een banaan gelegd en naar beneden gebracht.

Dit is niet zoals je de vakantie wilde eindigen. Via de thuiszorg kun je krukken krijgen om jezelf te verplaatsen. Maar doordat je de krukken vast moet houden kan je, je handen niet gebruiken. Je kan vooruit maar je bent nog beperkt.

Voor degene die verwondingen of blessures aan het onderbeen hebben, heeft VITILITY een praktische oplossing. De Iwalk 2.0.. De Iwalk 2.0 biedt je onderbeen ondersteuning bij het lopen. Je kan jezelf verplaatsen zonder je handen te gebruiken. Je kunt staan en lopen en ondertussen je handen gebruiken. Dit kan fijn zijn in het huishouden, maar ook met boodschappen doen of de hond uit laten. 

De iWalk 2.0 is voor actieve mensen die zich niet willen laten beperken door verwondingen of blessures onderbeen of enkel. Voor meer informatie over de iWalk 2.0 klik op de link onder de plaatjes.

Wat tevens een probleem is met een blessure of verwonding aan het onderbeen is douchen. VITILITY heeft hiervoor speciaal een douchehoes die je om het been kunt doen  om te voorkomen dat het nat wordt. Voor meer informatie klik op de plaatje in de tekst.

Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.

Tevens adviseert VITILITY voordat je op vakantie gaat om een goede ongevallenverzekering af te sluiten, zodat de zorg die je nodig hebt gedekt is.  Elke piste heeft zijn gedragsregels om het risico op ongevallen te verminderen. Deze regels staan vaak op een bord beneden aan de piste bij de skilift. Ben bewust van deze gedragsregels en leef ze ook na, zodat je jezelf of andere niet onnodig in gevaar brengt.