Je hebt iets gebroken en moet naar het ziekenhuis om gips te laten zetten. Het is al lastig dat je iets gebroken hebt. Maar nu moet je ook nog eens een week of 6 met gips omlopen. 

Wat een uitdaging is, is douchen met gips om. Gips mag niet nat worden en je wilt niet in een twister houding in de douche liggen of staan. Geen paniek. Vitility heeft verschillende douche hoezen voor zowel volwassenen als kinderen. Er zijn douchehoezen voor onderarm of heel de arm en er zijn douchehoezen voor onderbeen en heel het been.

De douchehoes is van PVC met aan het uiteinde een stevige rubberen ring. De stevige rubberen ring zorgt ervoor dat je arm of been boven het gips wordt afgesloten, zodat er geen water bij kan. Tevens adviseren we je om iemand anders de hoes aan te laten doen. 

douchehoes

Mocht je eigenlijk meer comfort willen tijdens het douchen dan heeft VITILITY een breed assortiment aan handige producten voor het douchen. Ga voor het volledige assortiment naar www.vitility.com en voor meer info over de douchehoezen klik je op de plaatjes in de tekst.

VITILITY wenst je beterschap en bied je graag meer comfort en zelfstandigheid in deze onhandige periode.