Je hebt te horen gekregen dat je ongeneeslijk ziek bent. Je weet dat je gezondheid steeds verder achteruitgaat en dat, het gepaard gaat met lichamelijke ongemakken. Het is een klap in je gezicht, die veel woede en verdriet met zich mee brengt. Je moet vooruit, maar je wilt niet. De wereld gaat voorbij, maar het lijkt of jij stil staat. Wat nu?

Dit accepteren is heel moeilijk. Gelukkig zijn er veel mensen die kunnen en willen helpen. Je bent nooit alleen. Er zijn wereldwijd veel mensen die zich dagelijks inzetten om mensen met ongeneeslijke ziektes een zo goede mogelijke behandeling te bieden. Maar er zijn ook mensen die handige producten ontwerpen die een oplossing kunnen zijn voor mensen met lichamelijke ongemakken. Deze mensen kijken naar welke lichamelijke ongemakken men heeft en wat er nodig is om deze mensen te helpen een bepaalde handeling weer zelfstandig uit te laten voeren.

Deze producten worden ADL producten genoemd. ADL staat voor Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen. VITILITY heeft al meer dan 40 jaar ervaring met ADL producten. In die 40 jaar heeft VITILITY een uniek assortiment kunnen samenstellen van kwalitatief hoogwaardige producten met een hedendaagse uitstraling. VITILITY blijft dagelijks de markt onderzoeken naar nieuwe ontwikkelingen, om zoveel mogelijk mensen met lichamelijke ongemakken te kunnen helpen.

VITILITY heeft een uniek concept ontwikkeld waarin de producten onderverdeeld zijn in de volgende categorie├źn:

Bed & Bad                               Voor een frisse start van de dag

Keuken & Eetkamer               Genieten van eten & drinken.

Huishouden & Wonen           Thuis van alle gemakken voorzien

Kantoor & Vrije tijd                 Ga door met het goede werk.

Mobiliteit                                Om daarheen te gaan waar u maar wilt.

Gezondheid & Fitness            Voel u fit en gezond.

De producten van VITILITY kunnen de lichamelijke ongemakken niet wegnemen, maar kunnen wel meer comfort en zelfstandigheid bieden, waardoor je beter met de lichamelijke ongemakken om kunt gaan. VITILITY wil graag helpen om mensen meer kwaliteit van leven te geven.

Ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment van VITILITY? Ga dan naar onze website www.vitility.com.