Als je moeilijk ter been bent, dan is het best lastig om naar buiten te gaan. Je mist dan de ondersteuning die je nodig hebt om je veilig te kunnen verplaatsen. Een wandelstok bied je dan de juiste ondersteuning om veilig naar buiten te gaan. Maar als het buiten vriest en glad is dan is het zelfs met een wandelstok niet veilig om naar buiten te gaan. VITILITY heeft hiervoor een oplossing de VITILITY Ice Pick.

De VITILITY Ice pick bevestig je aan je wandelstok en de vijf metalen pinnen plaats je onder de rubberen dop. De vijf metalen pinnen zorgen ervoor dat je meer grip hebt als het glad is. Het fijne aan de VITILITY Ice pick is dat je de vijf metalen pinnen omhoog en omlaag kan doen. Hierdoor kan je de ice pick op je wandelstok laten zitten. Als het buiten glad is doe je de pinnen naar beneden en als het niet meer glad is buiten doe je de pinnen weer omhoog. De VITILITY Ice pick kan je ook gebruiken tijdens een bergwandeling om meer grip te hebben op de onverharde bergpaden.

De VITILITY Ice pick is makkelijk te bevestigen. Je plaatst de de VITILITY Ice pick op het frame en maakt hem vast door de schroeven aan te draaien. De VITILITY Ice pick is geschikt voor wandelstokken met een diameter van 1,6 tot 2,5 cm.

Wil je meer informatie over de VITILITY Ice pick klik op het plaatje in de tekst. Wil je meer informatie over het uitgebreide assortiment van VITILITY, ga dan naar www.vitility.com.