Als we drinken dan kunnen we het doseren door de beker omhoog of om laag te doen. Hierdoor kunnen we voorkomen dat we niet knoeien of verslikken. Door lichamelijke ongemakken kan het heel lastig zijn om deze handelingen zelfstandig uit te voeren. Hierdoor wordt de kans vergroot dat men knoeit of verslikt. VITILITY heeft hiervoor een transparante beker met tuit.

De beker wordt geleverd met twee verschillende tuiten. De ene tuit heeft een kleine opening voor dunne vloeistoffen zoals water of sap. De andere tuit heeft een grote opening voor dikkere vloeistoffen zoals yoghurt of vla. Dankzij de tuit kan je met minder inspanning zelfstandig het drinken doseren. De beker heeft ook een maataanduiding. Als je bij moet houden hoeveel vocht men per dag binnen krijgt, dan kan je dat eenvoudig bijhouden.

Als je de motoriek of de kracht mist om de beker vast te houden dan heeft VITILITY ook een bekerhouder met twee handvaten. Zo kan je met meer controle zelfstandig drinken.

Wil je meer weten over de producten klik op de plaatjes in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.