Als je vanwege een ziekte een langere tijd in bed moet verblijven, dan is het ook wel fijn als je regelmatig rechtop kan zitten. Vaak is het rechtop zitten in bed niet zo comfortabel. Men heeft vaak niet de juiste ondersteuning om comfortabel in bed te kunnen zitten. Door de oncomfortabele houding krijg je al snel last van je rug of nek. VITILTY heeft hier een oplossing voor. De VITILITY Rugsteun.

De VITILITY rugsteun zorgt ervoor dat je comfortabel in bed kunt zitten. De VITILITY rugsteun is verstelbaar in 5 hoogtes. Je kunt voor elke situatie de voor jou gewenste hoogte kiezen. Als je wilt eten in bed bijvoorbeeld dan is het wel prettig om helemaal rechtop te zitten, maar als je TV wilt kijken in bed dan is het prettiger om een andere houding te hebben. Stel dat je door je ziekte niet helemaal plat kunt liggen dan kan je de rugsteun op één van de laagste standen zetten, zodat je toch nog comfortabel kunt slapen. Je kunt de VITILITY rugsteun dus op verschillende manieren in bed gebruiken. Heb je de rugsteun niet meer nodig dan kan je helemaal dichtklappen en makkelijk opbergen in de kast of onder het bed.

Wil je meer weten of over de rugsteun klik op de plaatjes in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.