Als je door een ziekte langdurig in bed moet verblijven, dan is het ook wel prettig als je comfortabel kan eten, lezen of op je laptop kan werken. Als je in bed wilt eten dan is het niet prettig om je bord op schoot te zetten en het is ook niet goed om langdurig je laptop op schoot te houden. VITILITY heeft hiervoor de een bed-dienblad.

Het bed-dienblad heeft aan de zijkant twee handgrepen waardoor hij makkelijk te dragen of te verplaatsen is. Tevens heeft het bed-dienblad twee brede hoge poten, waardoor hij makkelijk over je benen in bed is neer te zetten. Het blad is breed genoeg voor een bord of je ipad of laptop. In de poten zitten ook opbergvakken. Je hebt een ronde opbergvak voor een flesje drinken en twee bredere opbergvakken voor bijvoorbeeld je ipad in te doen of een boek of de afstandsbediening van de tv. De VITILITY bed-dienblad is voorzien van een opstaande rand, zodat spullen er niet snel vanaf zullen schuiven. Je hoeft niet langdurig in bed te liggen om voordeel te hebben van het bed-dienblad. Het bed-dienblad kan je ook gebruiken op de bank of in een stoel.

Wil je meer weten over het VITILITY bed-dienblad klik dan op de plaatjes in de tekst. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com