Ben je moeilijk ter been? Kan je wel wat hulp gebruiken in huis? Maar heb je geen zin om zoveel verschillende hulpmiddelen aan te kopen. Geen probleem. VITILITY heeft de 6 in 1 walker. Dit zijn 6 handige producten in 1.

Je kan de 6 in 1 walker gebruiken als een looprek, om je makkelijker te verplaatsen in huis. Maar de 6 in 1 walker is ook een sta-op hulp. De 6 in 1 walker biedt ondersteuning bij het opstaan en het gaan zitten.

De 6 in 1 walker kan ook gebruikt worden als toiletstoel. Bij de toiletstoel wordt een emmer geleverd. Je haalt de deksel van de emmer en schuift de emmer onder de zitting. Haal de deksel van de zitting af. Daarna kan je gaan zitten en je behoefte in de emmer doen. Je haalt daarna de emmer erweer onderuiten doet de deksel erop. Je leegt de emmer en maakt hem schoon en je kan weer hergebruiken. 

De 6 in 1 walker is ook te gebruiken als toiletverhoger. Je kan hem namelijk overde wc zetten. Als je dan de deksel van de zitting eraf haalt, kan je, je behoefte op de wc doen. Je kan de 6 in 1 walker ook gebruiken als toiletsteun. Je zet de 6 in 1 walker voor je en je houd je vast als je wilt gaan zitten of op staan van het toilet.

De zitting van de 6 in 1 walker is van kunststof en heeft door de fijne structuur een antislip werking. Tevens heeft de zitting een gat in het midden. Hierdoor is de 6 in 1 walker ook te gebruiken als een bad of douchestoel. Door de antislipwerking glijd je er niet af. Het water kan ook makkelijk weglopen door het gat in de zitting.

De 6 in 1 walker is licht van gewicht en in hoogte verstelbaar. Voor meer info klik op de plaatjes. Voor het uitgebreide assortiment van VITILITY ga je naar www.vitility.com.